I.R.U.- a declarat in numele TUTUROR romilor, fara sa-i intrebe

Uniunea Internationala a Romilor (IRU) a declarat in numele TUTUROR romilor ca:
"Persoanele care aparţin naţiunii romilor cer reprezentarea naţiunii lor, CARE NU DORESTE SA DEVINA UN STAT...Nu am urmărit niciodată  crearea statului Rom. NU DORIM SA AVEM UN STAT ..."
sursa: Colecţie de studii despre romii din România de  Fosztó László, pagina 61
Mai întâi de toate , cum poate un mic numar de persoane  a decide în numele a milioane de romi ? Sunt sigur că milioane de romi ignoranți  , analfabeti nu știu nimic despre aceasta declaratie interesanta ... In acelasi fel banii trimiși de UE au fost primiti în numele tuturor țiganilor , dar doar membrii ONG-urilor au avut acces la acei bani...Daca o mica parte din acei bani erau destinati romilor,astazi nu am mai fi vazut in gara centrala din Bucuresti prostituate rome de 14 ani si nici cersetori sau infractori romi.
Ei, I.R.U vorbesc in numele nostru fara ca Uniunea Europeana sa verifice daca noi vrem ca ei sa ne reprezinte...
Daca acei bani erau alocati construirii unui stat rom, astazi romii nu ar mai fi o problema pentru societate. Ma intreb cui i-ar conveni sa dea miliarde de euro romilor (bani munciti de cetatenii europeni), iar acei bani sa nu produca nici o imbunatatire in viata materiala si spirituala a romilor ? In 25 de ani de ONG-uri rome, s-au primit miliarde de euro...daca acesti bani s-ar fi folosit la crearea unui stat rom, astazi nu mai existau infractiuni produse de romi. Sau, mai bine banii aceia erau trimisi copiilor infometati  din Somalia, ca se facea o fapta buna in fata lui Dumnezeu, decat  sa ajunga in buzunarele unor indivizi care si-au luat numele de romi la notarul public, doar pentru a gasi o cale mai usoara, oficiala de a fura banii trimisi de U.E.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s