Identitatea Tiganilor Kashtale-NU EXISTA ca nu stiu limba Romani

Incendiar titlul nu? Gurvernul Romaniei nu stie ca romii vorbitori de Romani nu dau doi bani pe tiganii care nu stiu limba Romani si care sunt denumiti in Romani cu numele KAshtale, adica lucratori in lemn, cioplitori de linguri.

Daca romii vorbitori de Romani au o identitate in care se refugiaza, adica limba lor in care se numesc ROM, tiganii kashtale nu au limba si accepta termenul de TIGAN impus de romani.

Guvernul a mers pe metoda romaneasca, daca ai scoala obtii functii publice, si a aplicat-o la programele de integrare a romilor. Insa guvernantii au pus in functii de conducere …Kashtale. Cu kashtaleii romii de traditie nu au nimic de impartit din cauza ca kashtaleii pana la Revolutia din 89 nu s-au recunoscut ca romi, evitand romii. Dupa Revolutie au avut tot interesul sa se recunoasca romi, pentru ca sa puna mana pe banii romilor, creand adevarate MAFII  DE KASHTALE.

Diplomele kahstaleilor nu fac doi bani in fata romilor de traditie, caci noi nu avem scoala fundamentata de romi. Tot romanii au creat scoli pentru romi si i-au pus pe kashtale sefi…nu se vor putea integra romii dintr-un singur motiv…prezenta masiva a kashtaleilor nevorbitori in functii de conducere…

Toti „romii” care apar in mass-media ca exemple de reusita sunt de fapt kashtale …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s